Foredrag


Uro


Uro er en av våre mest grunnleggende følelser. Indre uro kan vere en kilde til kraft og styrke, men den kan også lamme oss fullstendig. I dette foredraget får du lære mer om hvor vår indre uro kommer fra og hvordan du kan føle deg tryggere og roligere.


Søvn


Søvn er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner, både mentalt og fysisk. Nøkkelen til bedre søvn er ikke å nødvendigvis å sove mer, men å sove bedre. I dette foredraget får du lære hvorfor vi sover, hvordan søvnen påvirker oss, og ikke minst, hvordan du kan bli god til å sove.


Bli arkitekten bak din egen hjerne


Den menneskelige hjerne er i konstant forandring, hver dag, så lenge vi lever. Den endrer sin struktur, sitt nettverk, sin kjemiske sammensetning og antallet hjerneceller som et resultat av alt vi gjør, erfarer, tenker og tror på. Dette kalles nevroplastisitet. Gjennom dette foredraget får du lære hvordan du kan påvirke disse prosessene, slik at du får en sunn og effektiv hjerne hele livet.


Selvfølelse og selvtillit


Selvfølelse er et uttrykk for hvilken verdi vi gir oss selv som menneske. Hva vi tenker om oss selv og vår egen evne til å møte livet, er avgjørende for hvordan vi har det og hvordan vi presterer. I dette foredraget får du lære mer om selvfølelse og selvtillit, og hvordan du kan bli litt tryggere i deg selv.


Kunsten å hvile


På samme måte som musklene trenger hvile for å bli sterkere, trenger hjernen hvile for å bli smartere. Likevel går vi stort sett gjennom dagen uten å ta hensyn til dette. I dette foredraget får du lære hvordan du kan øke din kreativitet, bedre problemløsningsevnen, redusere stress og forbedre nattesøvnen gjennom effektiv hjernehvile.


Vår sosiale hjerne


Nesten halvparten av hjernen vår, frontallappene, har utviklet seg som en konsekvens av at vi er sosiale vesener. Det å være menneske og å forholde seg til forskjellige individer, på forskjellige arenaer, i forskjellige settinger er enormt krevende. Derfor har hjernen laget seg noen snarveier. De gjør oss i stand til å vurdere sosiale situasjoner og andre mennesker ekstremt effektivt, dersom vi er bevisste på hvordan.


Mål og mening

Hjernen elsker rutine, men den endres også kontinuerlig som et resultat av alt vi gjør, erfarer, tenker og tror på. Uten målsetninger, retning eller motivasjon blir hjernen et passivt resultat av omgivelsene våre. Ved å bli mer bevisst på egne målsetninger og hvordan du når dem, vil du påvirke både deg selv og omgivelsene dine i positiv retning. Lær mer om hvordan du kan sette deg gode mål og å etablere den nødvendige motivasjonen for å nå dem.


Kontakt & booking


Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Tomas Myklebust - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.