ReferAnser


Tomas leverte et topp foredrag. Han var trygg på faget, seg selv og menneskene han møtte. Han var levende og ekte og full av energi. Gode poenger, lettfattelig spekket med humor. Terningkast 6.

May Ruud Tennebø, Innkjøper

MHWirth Filosofi og litteraturgruppe

Thomas er en dyktig fagperson og en engasjerende foredragsholder. Tiden fløy!

Signe Norbotten, Lokallagsleder

Utdanningsforbundet Haugesund

Tomas leverte både faglig og personlig. Meget dyktig foredragsholder. En engasjerende og spennende person som jeg varmt kan anbefale.

Avdelingsdirektør Jonny Johansen 

Oslo Pensjonsforsikring AS

Interessant og morsomt foredrag. Fikk de som hørte på til å le. Skulle gjerne ønske han tok imot spørsmål på slutten

Elisabeth Christensen, Fagansvarlig 

Bjørnegildet, Realistforeningen

Supert foredrag fra en engasjert mann. Anbefales!

Dr Bente Talseth-Palmer 

Helse Møre og Romsdal HF

Veldig bra foredraget. Vi sendte et evalueringsskjema til deltagerne, og de var unisont veldig fornøye, nesten bare score på 9 og 10. Denne kommentarene er dekkende for mange av kommentarene "Veldig spennende tema, engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Ikke et kjedelig øyeblikk" Vi spurte også om Hva ville gjort foredraget enda bedre? Her var det mange som svaret Ingen ting! men to-tre hadde kommentarer av typen "Kanskje delt inn den ene figuren i de delene av hjernen han nevnte.

Kristin Hoffart, Prosessutvikler

Storebrand

Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på foredraget! Siden vi var en liten gruppe ble det en del diskusjoner og tilbakemeldinger underveis som gjorde at det ikke bare ble en enveis kommunikasjon og det ble godt tilpasset vår gruppe. Har kun fått en tilbakemelding fra en som hadde ønsket seg mer eksempler fra foreleserens arbeid.

Sissel Eikvar, Overingeniør 

UiO

Kontakt & Booking


Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Tomas Myklebust - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.